Placeholder image

Stakekurs

En kveld

Kun 4-7 pers. i gruppen. 1 dag/kveld á 80 min. Pris 730,-

       

 

 

       

Klassisk viderekommende-kurs på Beitostølen


Dette er kurset for dere som vil spesifikt lære stakingen. Du vil lære den effektive måten man staker på i dag.

På dette kurset gjennomgår vi først prinsippene for den nye staketeknikken. Vi går i fellesskap gjennom det som er det viktigste og viser deg hvordan du utfører dette. Under øvingen jobber du en-til-en med instruktøren.

 

Nåtidens staking er en helt annen enn den var for bare få år siden. Nå bruker vi hele overkroppen, istedenfor primært triceps (arm)-muskelen, slik man gjorde før.

Vi skal vise deg og vi skal terpe. Du får prøvd din egen teknikk, instruktøren gir deg tilbakemeldinger og arbeidsoppgaver. Vi ser på hverandre - hvor skoen trykker hos alle når vi skal stake effektivt.

 

Kursbetingelser

Hvis snømangel - Garanti
Vi arrangerer kurs der det er gode snøforhold, men skulle det vise seg å være for lite snø til at vi kan holde et godt kurs, så flytter vi kurset til et snøsikkert sted (reservearena) innen 40 min kjøring fra oppsatt sted. Reservearenaene er kjent for å ha snø selv de vintrene som er "grønne".

Hvis det heller ikke er snø på reservestedet:
Da utsetter vi kurset frem i tid - dog til samme ukedag og tidspunkt, gjerne 1 eller 2 uker frem i tid. Det er fullt mulig å bytte til et annet kurs/tidspunkt dersom man heller ønsker det. Frist for bytting er kurs er en uke før kursstart.

Les mer


Du finner veibeskrivelse til alle skikursstedene, her.

På veibeskrivelsessiden finner du også siste info om eventuelle flyttinger, smøretips og annet kursrelatert info. Ta en titt innom denne siden før kursstart. Vi prøver å skaffe til veie smøretips før kursstart, men dette tør vi ikke love i en hektisk kurssesong.

Stakekurs