Placeholder image

Klassisk elite

Kveldskurs

Kun 4-7 pers. i gruppen 3 kvelder á 80 min. Pris 2200,-

       

 

 

       

Klassisk viderekommende-kurs på Beitostølen


Dette langrennskurs er for deg som har gått høyere nivå-kurset eller er tidligere aktiv langrennsløper. Du går mye på ski og er teknisk svært god, men ønsker å finslipe teknikken.

Du vil ha med deg det siste som har skjedd på teknikk-fronten de siste årene og få tilbakemeldinger i forhold til det.

 

Mål: På dette kurset er målet å gå så godt på ski som en aktiv langrennsløper

Metoden for dette kurset: På dette kurset er det analyse og finjustering av teknikk som gjelder. Liten gjennomgang foran hver teknikk og så involverer vi alle i å analysere hverandre, sammen med instruktøren. Vi våger å være direkte med hverandre. Mye øving, mye terping på dette kurset. Instruktøren er tett på.

Kurskveld 1: Hovedvekt på staking.

Kurskveld 2: Hovedvekt på diagonalgang.

Kurskveld 3: Hovedvekt på dobbeltak med fraspark og utfor.

 

Kursbetingelser

Hvis snømangel - Garanti
Vi arrangerer kurs der det er gode snøforhold, men skulle det vise seg å være for lite snø til at vi kan holde et godt kurs, så flytter vi kurset til et snøsikkert sted (reservearena) innen 40 min kjøring fra oppsatt sted. Reservearenaene er kjent for å ha snø selv de vintrene som er "grønne".

Hvis det heller ikke er snø på reservestedet:
Da utsetter vi kurset frem i tid - dog til samme ukedag og tidspunkt, gjerne 1 eller 2 uker frem i tid. Det er fullt mulig å bytte til et annet kurs/tidspunkt dersom man heller ønsker det. Frist for bytting er kurs er en uke før kursstart.

Les mer


Du finner veibeskrivelse til alle skikursstedene, her.

På veibeskrivelsessiden finner du også siste info om eventuelle flyttinger, smøretips og annet kursrelatert info. Ta en titt innom denne siden før kursstart. Vi prøver å skaffe til veie smøretips før kursstart, men dette tør vi ikke love i en hektisk kurssesong.

Helgekurs