Placeholder image

Våre instruktører

Lyst til å bli instruktør?

Placeholder image

Siri Halle

Siri Halle er tidligere toppløper i langrenn. Hun var dobbelt jr- verdensmester og norgesmester i 1991. I 2006 gjorde hun comeback etter 12 år og kjempet i verdenstoppen i sprint langrenn.

Hun har utdanning fra Norges Idrettshøgskole og er forøvrig Siviløkonom-MBA.
Halle har bakgrunn som trener for klubb, enkeltutøvere og bedrifter. Siri holder langrennskurs i Oslo, Asker og Bærum.

"Siri er en flott motivasjonskilde og var flink til å lære selv de som er gode. Mange gode tilbakemeldinger og utrolig nyttig." Tom, deltager på elitekurs.
"Tusen takk for strålende kurs! Du var helt utrolig flink med oss og du er dyktig til å vise tydelig teknikk så vi forstår hva vi skulle trene på. Vi fikk følelsen av at du oppriktig ville at vi skulle bli bedre på ski og gledet deg over fremgangen vår. Takket være deg har jeg blitt mer glad i å gå på ski." Åse Eimhjellen, deltager.

Placeholder image

Inge Bråten

Inge Bråten er død. Langrennssporten har mistet en fantastisk dyktig trener. Inge var aktiv Learn2Ski-instruktør, helt til han ble syk. Han stilte opp ekstra for deltagerne og ville ikke ha noe ekstra for det. Han inspirerte meg, både som skiløper på landslaget da han var trener og som leder av Learn2Ski. Ikke minst har vi den siste tiden jobbet godt sammen om vår bok om langrennstrening og langrennsteknikk. Den skal komme ut slik vi har tenkt oss det. Inge, jeg savner deg veldig allerede. Takk for alt og hvil i fred. Siri Halle

Placeholder image

Anette Bøe

Tidligere verdensmester i langrenn. Hun tok verdenseliten med storm da hun var den første utøveren som skøytet seg frem til gull i Seefeld i 1985 da skøytingen revolusjonerte skisporten.

"Anette behøver knapt en presentasjon. Hun er en legende å regne i skisporten. Hennes vinnende vesen har alltid gitt skisporten det lille ekstra. En energisk gledesspreder vi er stolte og glade over å ha med som instruktør i Learn2Ski". Siri Halle, leder av Learn2Ski.

Anette holder langrennskursene på dagtid i Oslo og på Geilo.

"Anette gjorde ein fomidabel jobb med ei gruppe der spranget var stort i byrjinga. Alle utvikla seg til betre skigåarar i løpet av kurset. Synes det var riktig med 3 økter fordelt på 3 dagar. Fint med personleg oppfølging. Takk til Anette for hennar positive haldning og motiverande lærdom!" Kristin, deltager.

Placeholder image

Inger Helene Nybråten

Inger Helene slo igjennom som skiløper allerede i VM i Oslo i 1982. Hun var blant annet med på stafettlaget som tok gull på hjemmebane. Hun har medalje fra VM individuelt og en rekke medaljer fra stafett for Norge i VM og OL. Inger Helene er - og har alltid vært - først og fremst en fantastisk ambassadør for skisporten.

"Jeg hadde selv gleden av å være på landslaget samtidig med Inger Helene. Som den inkluderende, gode og inspirerende personen hun er - var det en glede å få være på lag med Inger Helene", sier Siri Halle.

Inger Helene holder Learn2Ski-kurs på Beitostølen.

"Hei Siri, tusen takk for at vi kunne ha kurs med Inger Helene! Vi er kjempefornøyd. En veldig dyktig skiløper med masse erfaring og kunnskap. Hun er så inspirerende, dyktig og morsom!!", Alexandra, deltager.

Placeholder image

Bård Jørgen Elden

Bård Jørgen Elden var i verdenstoppen i kombinert i mange år. Siden har han blant annet vært landslagstrener for USA.
Nå er Bård Jørgen sportssjefen for det østerriske kombinertlandslaget.

Bård er Learn2Ski-instruktør i Trondheim.

Bård Jørgen er til daglig importør av HVK-smøring. Les mer om HVK-glidproduktene: Link

"Synes Bård var veldig flink til å vise å forklare de forskjellige teknikkene, samt gi tilbakemelding på hva som manglet. fikk en veldig bra tone med han, og lærte mye." Frank Ulriksen, deltager.

Placeholder image

Marit Elveos

På åtti-tallet og begynnelsen av nittitallet var Marit Elveos en av verdens beste langrennsløpere. Marit har flere plasseringer blant de topp ti i verdenscupen. Marit har alltid hatt en smittende skiglede. Det var denne smittende skigleden og kunnskapen hennes som gjør at vi er svært glade for at Marit nå er Learn2ski-instruktør.

Marit er sivilingeniør. Marit er Learn2Ski-instruktør i Bodø.
"Er så langt svært fornøyd med kurset. Marit er dyktig !" Petter Grønås, deltager.
"Veldig godt å lære seg teknikken!!! 3 kvelder gikk veldig fort!! Veldig bra og trivelig kurs - helt supert!! :)"Evy, deltager.
"Meget nyttig og lærerikt kurs, med flink og engasjert instruktør." Annette, deltager.
"Kjempegodt kurs. Super instruktør!!Tusen takk!!" Edel Magnhild, deltager.

Placeholder image

Eirik Kurland Olsen

Eirik er junior-verdensmester i langrenn og er allerede en av norges beste senior-langrennsløpere i dag. Sist sesong konkurrerte han i verdenscupen i langrenn, og var aktiv Learn2ski-instruktør! Han er på det private laget Team Manpower.
Han har vært knyttet til Toppidrettsgymnaset på Geilo og Lillehammer. For tiden studerer han idrettsfag.

"Jeg vil takke for et alle tiders skikurs. Kurset generelt, og instruktøren spesielt var fantastisk. Jeg likte svært godt opplegget med få deltagere og individuell oppfølging. Her fikk en ikke gjemt seg i mengden, men måtte stå fram å vise hva en (ikke) kan. Instruktøren, Eirik Kurland Olsen forklarte og viste teknikk på en flott måte. Det var rett og slett gøy!" Steinar, deltager.
"Utrolig nyttig og morsomt! Eirik var svært dyktig til å instruere og til å oppmuntre" Anne Marit, deltager.

Placeholder image

Marthe Katrine Myhre

Marthe er aktiv langrennsløper og løper. Hun vant Stockholm Maraton i år og har tidligere vunnet Oslo Maraton, og har en rekke meritter. Hun har blant annet vunnet Birkebeinertrippelen de siste tre årene 2010, 2011 og 2012. Hun har deltatt i flere verdenscuprenn i langrenn og har et gull fra VM i vintertriathlon i U23.

Marthe vil holde langrennskurs på Gjøvik.

"Morsomt, lærerrikt og inspirerende." Heidi, deltager.

Placeholder image

Ingrid Vikmann

Eliteløper i langrenn frem til våren 2011. Kommer fra Sverige og har representert Sverige i Ungdoms-OL, Jr-VM, Skandinaviske cuper og verdenscuper. Foruten flere ulike Jr-SM- og SM-medaljer så er det en 4. plass som best i Junior-VM og teamsprint i Verdenscupen.

Gikk siste sesongen for Gjerdrum IL i norske konkurranser og før Østersunds SK i alle andre konkurranser. Ingrid har bistått som leder av juniorlandslaget i Sverige, vært teknikktrener på vasalopps-samling og vært leder på sommerskiskole flere år i Torsby og Østersund. Bor nå i Elverum og studerer bachelor i Folkehelse med vekt på fysisk aktivitet.
Ingrid holder langrennskurs i Elverum.
"Flott kurs - veldig bra instruktør." Sissel, deltager.
"Bra med få på kurset og derfor god personlig tilbakemelding. " Sigrid, deltager. "Ingrid er svært flink, og høykompetent." David, deltager.

Placeholder image

Lene Ådlandsvik

Lene er aktiv skiskytter på 24år fra Elverum med ambisjoner om å nå verdenstoppen.

Hun har gått på toppidrettsgymnas på Lillehammer. Av resultater har hun flere medaljer i jr.nm og pallplasser i norgescupen for junior og senior. Hun har også, tross ung alder, stilt for Norge i verdenscupen og har pallplass i europacupen.

Lene har trenererfaring fra sommerskiskoler og er utdannet trener 2 og 3 kurs i regi av Norges skiskytterforbund.

Vi gleder oss til å ha Lene med på laget!

Lene holder Learn2Ski-kurs på Hamar og Elverum.

 

Placeholder image

Christer Skog

Christer er mest kjent i Sverige. Han er svensk og har vært landslagstrener for Sverige, blant annet under Falun-VM i 1993 da Torgny Mogren vant 5-mila. Han har siden vært landslagstrener for USA, England og Australia. Han har også jobbet som trener og testansvarlig ved flere skigymnas i Sverige. Blant annet Stjerneskolen i Torsby.

Christer er med på vår høst-samling i Torsby. Han jobber til daglig i Sport Support Center, som driver med testing, treningsveiledning og treningssamlinger i Sverige. Deres hjemmeside, klikk her.
Christer er med på skiteknikk-samlingen i Torsby.

Placeholder image

Marte Monrad-Hansen

Marte er blant Norges 10 beste langrennsløpere. Hun har deltatt for Norge i verdenscupen en rekke ganger. Marte er en dyktig pedagog og sprer stor skiglede overfor deltagerne på sine kurs!

Marte holder langrennskurs i Bodø.

"Vi storkoste oss med Marthe! Vi var bare 3 stk som tok basic skiteknikk trening, men følte at vi da fikk en pesonlig oppfølging og fikk mye skryt a vår egen kjappe forbedring i løpet av våre to timer". Thea, deltager.

Placeholder image

Bengt Adeler

Bengt Adeler (sekundanten på bildet). Sekunderer Sindre Nordby, litt skjult, til seier i jr-VM kvalifiseringen for noen år siden. Bengt ble i fjor kåret til årets trener av Norges Skiforbund for sesongen 2007-08. Han er sportslig leder av Team Kollen ved siden av at han er skiinstruktør for Learn2ski.

Han har tidligere trent blant andre Martin Johnsrud Sundby og Celine Brun Lie.
Bengt driver skibutikk til vanlig: Krana Ski & Kajakk i Risør. Som Learn2ski deltager vil han gjerne gi deg rabatt på 30% på skiutstyr. Tar du kontakt med ham, så gir han deg rabattkode.
Bengt holder skikursen på Vegårshei og Stokke i Vestfold

"Jeg er strålende fornøyd med dette kurset og hvordan det var blitt lagt opp. Jeg har gått veldig mye på ski, gått birken 2 ganger,men fra å GÅ på ski har jeg endelig begynt å SKLI på skiene. Strålende fornøyd...." Svenn, deltager.

Placeholder image

Anstein Mykland

Anstein har i en årrekke vært blant Norges beste skiskyttere. Han har representert Sirdal Ski. Anstein har også representert Norge i verdenscuprenn i skiskyting. Han jobber som juniorlandslagstrener i skiskyting. I tillegg er han personlig trener for Learn2ski.

Anstein er personlig trener i Learn2Ski. På grunn av mye reising i forbindelse med junior og seniorlandslaget i skiskyting har det hittil ikke blitt tid til kurs ennå, men han har vært personlig trener i Learn2ski. Blant annet var han personlig trener for Enrico Martins, som tok kontakt med oss da han ønkset å gå verdenscup-renn for sitt hjemland Brasil.

Anstein er Learn2Ski-instruktør i Oslo.

Anstein har vært til stor hjep for meg i min skisatsing. Takk for et kjempe-opplegg! T., deltager.

Placeholder image

Anders Bratli

Anders er også juniorverdensmester! I skiskyting. Anders er fra Fossum, men bor nå på Lillehammer. Han har en bachelor-utdanning i idrett fra Høyskolen på Lillehammer.

Han satser nå aktivt på skiskyting inn mot denne sesongen 2011-2012. Samtidig vil Anders holde Learn2Ski-kurs ved siden av satsingen. Han studerer nå Bachelor Organisasjon og ledelse og var hovedtrener på sommerskiskole i sommer.
Anders holder langrennskurs på Lillehammer og i Bærum.

"Bra kurs. Ga meg mange nyttige ting å jobbe videre med." Margrethe, deltager.
"Veldig bra kurs og god instruktør, jeg har lært akkurat det jeg håpet på." Sindre, deltager. "Helt supert kurs; har virkelig hatt utbytte av å gå på kurs, en ny langrennsverden er oppdaget :-)" Marthe Sofie, deltager.

Flere instruktører

Barne- og ungdoms-instruktører se lenger ned

Placeholder imageAmund

Amund har hatt en omvendt utvikling innen langrenn enn de fleste av våre instruktører, fra å være en turgåer som yngre til å trene som aktivt de siste årene. Ved selv å oppdage god teknikk i 20-åra fikk han stor glede av
langrennstreningen, og ser det som en god samfunnsoppgave å vise folk at bedre teknikk gir stor skiglede.

Amund vant sin aldersklasse i Svalbard skimaraton i 2012, og fikk en fin 22 plass i Skejtvasan (skøyte-Vasaloppet) den samme sesongen. Forøvrig har han brukt 113 dager på å krysse Norge på langs på ski, og gikk Spitsbergen på langs på ski i 2012.

Amund holder skikurs i Oslo og Tromsø.

"Svært nyttige og konkrete tilbakemeldinger til hver enkelt kursdeltaker. Supert kurs med super instruktør." Henriette, deltager. "Tusen takk for en fantastisk kurs og instruktør." Bojan, deltager. "Veldig fornøyd med kurset." Mats, deltager.

Placeholder imageAstri

Astri er tidligere langrennsløper, og har vært fire år på skistipend i Vermont, USA. Hun har gjennomført T2-kurs i langrenn, og er skitrener for barn og unge i Holmen langrenn. Hun er også utdannet telemarkinstruktør, og bidrar i instruksjon av ungdom og nybegynnere i kajakk i Asker Skiklubbs kajakkgruppe.

Hun er utdannet fysioterapeut, og har hovedfag i pedagogikk. Hun har videre doktorgrad i samfunnsmedisin. Hun arbeider til daglig som forsker på eldre og eldres helse ved NOVA.

Astri holder skikurs i Asker og Bærum.

"Super, motiverende og tydelig instruktør. Anbefales varmt videre!" Tone, deltager. "En positiv og motiverende instruktør!" Edvin, deltager.
"Svært nyttig - tenker at dette er noe jeg kunne tenke meg å gjøre igjen etter et par sesonger med litt trening på egenhånd. Meget dyktig instruktør". Ingrid

Placeholder imageAud Irene

Aud Irene kommer fra Kvinesdal i Vest Agder, men flyttet i 2001 til Rauland i Telemark for å nyte vinterene i flotte langrennsforhold. Aud Irene var aktiv langrennsløper frem til 1994. Av trenerutdanning har hun trener-2 kurs i langrenn og er utdannet spesial pedagog i idrett/kroppsøvingslærer fra Norges idrettshøyskole.

Aud Irene har vært trener i langrenn på klubbnivå og har holdt private teknikk kurs på forespørsel på Rauland.
Hun jobber til daglig som næringsrådgiver i Vinje kommune og er rennleder i HelteRennet/TelemarkHelten. telemarkhelten.no.

Aud Irene holder kurs på Rauland.

"Bra kurs med gode rammer og instruktør". Jørn, deltager.
"Kurset var lærerikt og bra kurssted." Joachim, deltager.
"Vi fikk alle mye oppmerksomhet og god tid til øving" Gro, deltager.

Placeholder imageBernt

Bernt kommer fra Hedmark, men har bosatt seg i Tingvoll på Vestlandet.
Han mener selv at han ikke er så meritert, men har 4 topp tre plasseringer i birken i aldersklasser. Trenerpraksis fra Lillehammer skiklub, Oppland skikrets, Tana skiklubb, Kirkenes skiklubb, Finnmark skikrets og nå Tingvoll Skiskytterklubb. I juniornivå har han hatt utøvere som John Kristian Dahl, Kristin Steira, Espen Harald Bjerke, Edvald Boasson Hagen.

Som trener kompetanse har han gått kursene som Sindre Bergan har holdt gjennom NSF. Trener I,II,III samt Skileikkurs.
Utdannelse: Skogsarbeider og Førskolelærer med bachelor utepedagogikk. Pyroteknikk i Hæren.
Praksis: 10 år skogsarbeider, 10 år i Hæren, Servicesjef Madshus 2000-01, 3 år pedleder i Friluftsbarnehager Trondheim/ Tingvoll

Bernt holder skikurs i Ålesund og Molde.

Placeholder imageBjørn

Bjørn jobber som lærer og var aktiv langrennsløper frem til han fylte 20 år. Trener i dag fortsatt aktivt og går Birken, Holmenkollen Skimaraton, Vasaloppet +++. Bjørn jobber også som fotballtrener, har spilt fotball selv fra 1-4 div. Jobber i dag i Sparta Sarpsborg.

Bjørn ønsker å være med i skimiljøet for å fremme mer aktivitet, flere løpere, fremme interessen for denne fantastiske aktiviteten, bidra til mer skiglede.

Bjørn holder kurs i Oslo, Blefjell og Østfold.

"Veldig fornøyd med instruktøren, dessverre litt lite snø, men flott at det lot seg gjøre å gjennomføre i Fredrikstad. Når det er sagt synes jeg det var bra at kurset ble gjennomført som planlagt og jeg er kjempegodt fornøyd." Svend Arne, deltager.

Placeholder imageBjørn

Bjørn vokste opp på Oslo øst, men med en far som var aktiv i LYN ble Bjørn Lyn-skiløper til junioralder. Bjørn var innom ishockey og håndball før han ble en aktiv mosjonist i langrenn og har bl.a 19 merker i Birken.

Bjørn har undervist i realfag i den videregående skolen i ca. 30 år og er en erfaren Learn2Ski-instruktør.

Bjørn holder kurs på Hovden.

"Var litt skeptisk, men en dyktig instruktør og mange hyggelige medelever gjorde det til et kjempefint kurs." Alf Jonny, deltager.

Placeholder imageBjørnar

Bjørnar er en typisk "allrounder." Han har vært innom de fleste idretter. Har drevet mest aktivt med håndball og ski. Han ble "hekta" på ski igjen etter at langrenn sto på programmet for studiene ved Norges Idrettshøyskole. Nå ivrer han for at flere skal oppdage det han selv gjorde, at med riktig teknikk og "basic" kunnskap øker gleden ved skigåingen betraktelig. Han går turrenn og går for "merket" i birken. Til daglig er Bjørnar ung prest i Tønsberg. Han tok grunnfag idrett ved Norges Idrettshøyskole 2005/06.

Bjørn holder kurs i Tønsberg.

"Artig og lærerikt kurs. Flink instruktør som hjalp meg til å knekke noen koder. Jeg har lært masse og skal bruke min nye kunnskap i sporet!" Merete, deltager.

"Bra med en engasjert og kunnskapsrik instruktør." Tom Harald, deltager.

Placeholder imageCecilie

Cecilie har tidligere vært en aktiv skiløper i Njård langrenn. I dag er Cecilie skitrener i Njård langrenn, noe hun har vært helt siden hun ga seg som aktiv langrennsløper for 3 år siden.

Cecilie holder skikurs i Oslo.

"Cecilie var god til å se forbedringspunktene og kommuniserte tydelig og på en måte som gjorde det enkelt å forstå". John, deltager.
"Cecilie var en særdeles dyktig instruktør. Flink til å gi individuell tilbakemelding. Jeg kommer absolutt til å ta flere learn2ski kurs dersom dette er standarden :)" Mats, deltager.
"Veldig flink instruktør, ga meg mye å jobbe med." Bjørn, deltager.
"Cecilie var god til å se forbedringspunktene og kommuniserte tydelig og på en måte som gjorde det enkelt å forstå." John, deltager.
Helt topp - kan anbefales videre!" Tor Asbjørn, deltager.

Placeholder imageEirik

Eirik er tidliger aktiv langrennsløper og skiskytter. Han har oppnådd en rekke medaljer fra junior NM i både langrenn og skiskyting, og flere topp 10 plasseringer i NM i skiskyting som senior. Selv om Eirik har trappet ned sin aktive karriere som skiløper, stiller han i en rekke turløp og går i eliteklassen i birkebeineren.

Eirik er utdannet siviløkonom og jobber til daglig med kapitalforvaltning. Han her tidligere jobbet for Bull Ski og Kajakk, med mye fokus på plukking av ski.

Eirik holder kurs i Oslo.

"Jeg ønsker å takke for tre flotte og lærerike kurskvelder". Haakon, deltager.

Placeholder imageEivind

Eivind er tidligere aktiv langrennsløper og skiskytter. Han er også en erfaren Learn2Ski-instruktør. Han sprer sin kompetanse på en svært inspirerende måte.

Eivind holder langrennskurs i Trondheim.

"Meget fornøyd, instruktøren var meget flink å lære fra seg og å se feil i min teknikk, går mye lettere på ski etter dette kurset." Stian, deltager.
"Insprierende!" Merete, deltager.
"Veldig bra lærer, tålmodig, gode tips." Cecilia, deltager.
"Veldig fornøyd med kurset. Instruktøren gjorde at vi følte oss trygg og ga små tips som gjorde en stor forskjell. Vi fikk individuelt tilbakemelding og det var også veldig bra." Liz, deltager.

Placeholder imageEivind R

Eivind er tidligere aktiv langrennsløper og syklist. Han har vært trener i flere år i begge idrettene og konkurrerer fortsatt.

Eivind holder langrennskurs og sykkelkurs i Asker og Bærum.

"Det var knall-dag på kurset! Eivind var helt topp!! Vi var jo «noviser» noen av oss, brodern har jo skøytet en del, men han må avlære gamle og egenproduserte teknikker!. Blir mye mer sliten av å gå diagonal enn å være 2 timer på kurs med skøyting!! Det er bare rå-gøy!! Og; man danser, som du sa det både på radioen og på tv… Herlig!! Jeg skal på flere kurs! Og jeg, som aldri i livet hadde trodd at JEG skulle lære skøyting!! Ikke etter at jeg er 63 år, da!! Men, broder Jarle mente jeg kunne bli med og så glad jeg er for det!!  :)" Oddrun, deltager "Veldig bra kurs og trivelig. Toppscore 5 på alt i tabellen." Jarle, deltager.

Placeholder imageEspen

Espen var aktiv skilper og i norgestoppen som junior. Etter noen år uten skisatsing er han tilbake som en aktiv mosjonist, og svært engasjert for skisporten. Til daglig jobber Espen som pedagog i skolen. Å være skiinstruktør passer Espen perfekt. Han er en erfaren Learn2Ski-insturktør.

Espen holder kurs både på Lygnaseter og i Gjøvik.

"Veldig nyttig kurs, svarte til forventningene! Repetisjonskurs ønskes til neste år!" Tone Vaadal, deltager.
"Veldig bra kurs! Lærerikt og nyttig! takk skal dere ha!"Emil André, deltager.
"Fikk med oss masse nyttige tips." Lars Ole, deltager.
"Et kjempe bra kurs som virkelig ga mersmak til skigåing! Espen var en dyktig instruktør!" Monica, deltager.
"Meget fornøyd med instruksjonen / tilbakemeldingene fra Esben" Knut, deltager.

Placeholder imageFinn

Finn har vært aktiv hele livet og går ca 1000 km på ski hver sesong, de siste årene mer skøyting enn klassisk. Utenom skisesongen blir det mye sykling, padling, samt turer i skogen og på fjellet. Han har et glødende engasjement for langrenn og kajakk-padling og teknikk og ser frem til å holde kurs for Learn2Ski til vinteren.

Finn holder langrennskurs i Oslo.

"Veldig flink fyr. Lærte masse på kort tid." Bente, deltager.
"Veldig bra kurs, jeg fikk mange gode tips. Bra med tydelige tilbakemeldinger til hver enkelt deltager om hva den enkelte må øve på." Merete, deltager.
"Veldig godt fornøyd og føler jeg har hatt et godt utbytte av kurset!" Christoffer, deltager." Veldig bra med en til en tilbakemeldinger og ikke for mange kurs deltakere." Heidi, deltager. "Jeg hadde stort utbytte av kurset selv om jeg har hatt ski på bena siden 2 årsalderen, bra med teknikk." Åse, deltager.

Placeholder imageFredrik

Fredrik er tidligere aktiv lanngrensløper ga meg som junior. Nå er han aktiv mosjonist og satser mer mot langløp som Birken og andre mindre renn og karuseller. Fredrik er sværta glad i gå på ski. Av trenerbakgrunn har Fredrik studert grunnfag idrett ved NIH, og friluftsliv ved høgskolen i Volda, og bla. jobbet som skitrener et år for LYN ski.

Han har undervisningserfaring som lærer på barne og ungdomsskolen, og foreleser for tiden på sykepleiehøgskolen Diakonova. For tiden studerer Fredrik medisin ved UIO noe jeg har gjort de siste 3 årene.

Fredrik holder skikurs i Oslo.

"Veldig bra kurs og flink instruktør! Gode instruksjoner før hver øvelse og personlig oppfølging underveis." Helle, deltager. "Veldig fornøyd med kurset. Fredrik hadde et godt blikk på hva som kunne gjøres bedre. Han så andre ting som jeg ikke har fått påpekt tidligere" Tove, deltager.

Placeholder imageFridtjof

Fridtjof har gått aktivt på langrenn frem til sist vinter, og er nå godt i gang med ingeniørstudier i Oslo.

Fridtjof har vært i norgestoppen i langrenn i en årrekke og de siste to sesongene representerte han teamjobzone.

Fridtjof holder skikurs i Oslo og Bærum.

Placeholder imageGuro

Guro er 26 år og fra Voss, men holder skikurs i Oslo. Hun har gått på langrenn hele livet, men gav seg som aktiv langrennsløper i en alder av 21. I tida etter har det gått mest i å lære andre å bli gode skiløpere og ta en utdanning innen dette. De siste 7 årene har hun jobbet som langrennstrener i Lyn Ski og er nå trener for juniorutøverne der. Utenom å være trener og teknikkinstruktør er hun på siste året i sin masterutdanning på Norges Idrettshøgskole med en fordypning i trenerrollen (coaching og idrettspsykologi). Guro går inn i sin fjerde sesong som instruktør i Learn2ski og synes det er veldig gøy å lære andre hvordan man kan få mer ut av skigåingen. Det hun liker best ved å holde skikurs er å se når deltagerne mestrer det de øver på og når noen sier "dette er jo faktisk veldig gøy!". Da er målet for kurset oppnådd :)
Guro holder skikurs i Oslo.

"Dette er noe av det beste jeg har gjort. Jeg trodde jeg kunne gå på ski, det kunne jeg overhode ikke. Guro kom med små detaljer som gjorde at jeg så lyset. Hadde jeg vert ledig å ikke skulle jobbe hadde faktisk går fredagsbirken i år. Jeg er klar for første skøyte kurs neste år" Erik, deltager.
"Veldig fornøyd med kurset. Lærte det jeg ønsket å lære. Fikk med meg tips som jeg skal fortsette å øve på:)" Vigdis, deltager.
"Helt topp for meg, mange takk." Olav, deltager.

Placeholder imageHeidi

Heidi er bosatt i Kongsberg. Hun er tidligere aktiv langrennsløper, helt frem til hun ble senior. I tillegg har hun vært aktiv friidrettsutøver på lang- og mellomdistanse til hun var 17.

Av sportslige meritter kan vi nevne en sølvmedalje fra junior-NM i stafett, var i Norgestoppen som junior og på Buskerud's kretslag.

Fortsatt liker Heidi å holde seg i form. Hun deltok blant annet på Birken i 2008 og 2009, samt noen lokale karusellløp siste årene. Heidi har ikke minst glede av å spre skiglede!! :-)

Heidi holder Learn2Ski-kurs på Kongsberg.

"Veldig bra kurs! Fikk noen aha-opplevelser, og spesielt med tanke på forskjell mellom enkeldans og padling. Veldig gode direkte tilbakemeldinger på hva som må jobbes med. Et godt grunnlag for videre trening av teknikk." Paal.

Placeholder imageIda

Ida er 28 år og tidligere aktiv skiløper.  Hun gikk på Hovden skigymnas. Siden har hun likt å gå turenn som en aktiv mosjonist.

Av trenererfaring kan vi nevne at hun var skitrener i Røldal IL. Hun er ny instruktør i Learn2Ski, men har vært skiinstruktør i Lillehammer tidligere.

Til daglig studerar hun paramedic i Oslo, og bor i Holmenkollen.

Ida holder Learn2Ski-kurs i Oslo.

Placeholder imageIngrid

Ingrid startet med skiskyting da hun var 10 og drev aktivt med både skiskyting og orientering til hun var 19. Nå studerer Ingrid idrett og kroppsøving ved Høgskolen i Sogn og Fjordane. Av annen trenerutdanning har hun Trener 3 kurs i skiskyting. I tillegg til instruktør i Learn2ski har hun vært trener i Heddal IL, Bærum skiklubb og Sogndal IL.

Ingrid holder kurs i Oslo og Bærum.

"Jeg var egentlig ikke kvalifisert for kurset, men hadde stort utbytte av det. Særlig kveld 2 med diagonalteknikk gav meg veldig mye." Jan, deltager.

Placeholder imageIngvar

Ingvar kommer opprinnelig fra Sandnes, men bor for tiden på Lillehammer der han satser fullt på ski med ambisjoner om å nå verdenstoppen. Han har gått på skigymnaset på Hovden, og har en rekke skimeritter fra junior-alderen. Nå satser han som senior og er med på i Lillehammer Skiklubb. Åpningsrennene denne sesongen (2016-17) har en veldig god start med resultater i toppen på Beitosprint og Skandinavisk cup.

Ingvar er en erfaren instruktør og langrennstrener.

Ingvar holder Learn2Ski-kurs på Lillehammer.

"Veldig bra - hjelpsom og flink instruktør." Jon Terje, deltager.

Placeholder imageIngvild P

Ingvild har vært aktiv langrennsløper i mange år. Hun er søster av en ikke ukjent skiløper med kallenavn "Pølsa".
Ingvild studerer til doktorgrad med spiseforstyrrelser som forskningstema. Ingvild er en erfaren langrennsinstruktør.

Ingvild holder kurs i Oslo.

"Veldig bra! Jeg har fått enormt mye igjen for kurset og merker stor fremgang etter bare 3 kursdager." Heidi, deltager.
"Kjempekjekt kurs. Instruktøren var flink å lære ifra seg. Blid og motiverende, tross ett veldig vanskelig føre. Tusen takk for hyggelig kurs. Er ikke flink på ski, så jeg tar gjerne flere kurs" Kirsten, deltager.
"Veldig bra kurs, veldig flink instruktør, lærte masse nytt" Heidi Marie, deltager.

Placeholder imageJannike

Jannike er tidligere landslagsløper i langrenn (rekrutteringslandslaget). Hun har flere medaljer fra junior NM individuelt og fra senior NM stafett. Har to 5. plasser fra senior NM individuelt og flere topp plasseringer i Skandinavisk Cup. Har også endel verdenscupstarter med 12. plass som beste plassering.

Har tidligere vært langrennsinstruktør blant annet på New Zealand og treningsinstruktør for hjertepasienter. Har bachlorgrad i fysiologi fra NTNU i Trondheim og mastergrad i fysiologi og fysisk aktivitet og helse fra Norges Idrettshøgskole (NIH) i Oslo. Hun har, fra Universitetet i Bergen, doktorgrad i håndleddsbrudd og beinskjørhet!
Jannike er instruktør for Learn2Ski i Bergen.

"Jannike gav oss presise og gode instruksjoner." deltager Tove."Kjempekurs. Instruktøren kjempeflink til å gi positive og tydelige tilbakemeldinger". Torun, deltager. "Jeg er full av superlativer! Har anbefalt kurset til alle." mvh Heidi"

Bilde av Jon Per

Jon Per

Jon Per er oppvokst i et skimiljø i Østerdalen og er blant de aller mest erfarne trenerne i Learn2Ski. Han har bakgrunn som kretslagstrener både i langrenn og skiskyting. Han har tidligere selv vært i norgestoppen i skiskyting og deltatt internasjonalt i verdenscup og europa cup.

Av trener-utdanning har Jon Per trener 3 utdanning både i langrenn og skiskyting, samt Diplomtrener gjennom NIF/Olympiatoppen.

Trenerkarriere med kretslag både i langrenn og skiskyting.

Jon Per holder langrennskurs i Bærum.

"Jon Per er en rolig og behagelig person med god utstråling. Han ser alle deltakerne og gir gode og konstruktive tilbakemeldinger. Lærte masse av ham. Kommer til å anbefale kurset til andre. Tusen takk for meg og hils til Jon Per." Cathrine, deltager.

Placeholder imageKathrine


Kathrine har gått på ski hele livet og vært aktiv langrennsløper og skiskytter. Hun har blant annet en 2.plass i Norgescupen i skiskyting. Som aktiv skiskytter var hun med på Team Statkraft Hordaland og Trøndelag. Hun har gått på Voss Skigymnas. For tiden studerer hun i Trondheim.

Katrine er, ved siden av å være Learn2Ski-instruktør, skiskyttertrener i Saupstad.

Kathrine holder Learn2Ski-kurs Trondheim.

"Kathrine er både blid og pedagogisk. Dette var moro. Takk for et flott kurs!" Maria, deltager.

Placeholder imageKine


Kine er 26 år gammel og fra Voss. Hun gikk toppidrett på Voss skigymnas og var aktiv langrennsløper frem til hun var 20 år. Kine har også vært ivrig når det gjelder løping og motbakkeløp.

De siste årene har hun fokusert mest på studier, men hun liker godt å holde seg i form og er spesielt glad i å gå på ski. Hun gleder seg derfor veldig til å bli Learn2ski-instruktør, så andre kan få den samme skigleden.

Kine er utdannet farmasøyt og jobber til daglig som farmasøyt ved Diakonhjemmet Sykehusapotek.

Placeholder imageKirsten

Kirsten var aktiv skiløper både som junior og senior. Hun var som junior med på Buskeruds kretslag. Kirsten er trener for idrettslaget ROS/Hyggen og en privat gruppe på Røyken. Kirsten er veldig glad i langrenn og en veldig inspirerende skiinstruktør. Hun er utdannet fra Norges Idrettshøyskole og har jobbet flere år som lærer.

I dag jobber hun i legemiddelfirmaet AstraZeneca AS.
Kirsten holder helge-skikursene i Oslo og Drammen.

"Kirsten, var veldig god til å formidle sine kunnskaper til oss ved enkle instruksjoner, praktiske eksempler og gode tips". Magnus, deltager.
"Kurset ga meg god læring og nyttige tips og jobbe videre med." Marit, deltager. "Takk for et veldig lærerikt og morsomt kurs. Veldig bra med individuell tilbakemelding, føler jeg at alle fikk god oppfølging." Magnus, deltager.

Placeholder imageKnut André


Knut har vært aktiv langrennsløper for Konnerud IL og aktiv landeveissyklist for TVK elite. Nå går han turrenn på vinterstid og konkurrerer på landeveien på sommerstid. Knut har bakgrunn fra Norges idrettshøgskole og som skitrener i Lyn Ski. Nå studerer han master i arkitektur ved NTNU.

Knut André holder Learn2Ski-kurs i Trondheim.

Placeholder image

Lars M

Lars er aktiv turlangrennsløper i Bækkelagets sportsklub og han har vært langrennsentusiast i hele sitt liv.

Uten spesielle meritter beviser Lars at det aldri er for sent, han debuterte først i Birken i sitt 54 år og perset sist vinter med tida 3.40.02. Lars er førskolelærer og pedagog med brennende hjerte for å lære barn å gå på ski og få voksne til å få mer ut av skigåingen sin.

Lars var leder av Skigruppa i Bækkelagets sportsklub i 6 år mellom 2005 og 2010.

Lars holder langrennskurs i Oslo.

"Veldig bra opplegg og nyttige tilbakemeldinger." Henriette, deltager. "Veldig engasjerende og positiv opplevelse" Per Espen, "Inspirerende" Charlotte

Placeholder imageLise

Lise er fra Krokstadelva og har gått på ski så lenge hun kan huske. Hun har gjennom hele oppveksten trent aktivt med den lokale skigruppen i Krokstadelva.

Hun har alltid funnet en stor glede i det å være ute og trene langrenn og for tiden er jeg en ivrig mosjonist som liker å delta på et par turrenn i løpet av sesongen.

Hun er utdannet førskolelærer i bunn og har et årsstudium i idrettsvitenskap, i tillegg til et år med praktisk pedagogisk utdanning rettet mot kroppsøving- og idrettsfaglæreryrket. For tiden studerer jeg master i idrettsvitenskap med fordypning innen kroppsøving og pedagogikk ved Norges idrettshøgskole.

Lise holder langrennskurs i Oslo.

Placeholder imageLive

Live har tidligere drevet aktivt hovedsakelig med langrenn, men har også gode resultater fra orientering og skiskyting. Hun ga seg med toppidrettssatsing etter junioralderen, men har siden holdt seg i form ved å være en «supermosjonist» og er nå med på skilaget Team Milslukern. Sommeren 2013 gjennomførte hun Norseman Extreme triathlon.

Live holder kurs i Oslo.

"Jeg er blown away, dette var kjempebra! Jeg trener mye, men har aldri fått sansen for langrenn. Masse skryt til Instruktør-Live!" Anders, deltager.
"Great course. Live was outstanding." Josef, deltager.
"Live var dyktig til både å forklare/formidle generelt" Maria, deltager.
"Live kom med mange gode innspill og øvelser." Per Magnus, deltager.
"Knallkurs med svært dyktig og veldig søt instruktør. " Herman, deltager.

Placeholder imageLucy

Lucy er fra Slovenia. Hun vokste opp med langrenn som sin sport i Slovenia. Hun gikk aktivt i mange år og har gått mange internasjonale FIS-renn. Hun satser ikke aktivt selv lenger, men hennes lidenskap for langrenn brakte henne til Norge. Nå bor hun i Hemsedal og får gått mye på ski og instruert deltagere.

Lucy holder kurs i Hemsedal.

 

Placeholder imageMagnus

Magnus gikk aktivt langren i junioralderen og har nettopp avsluttet studiet ved Norges Idrettshøyskole med fordypning i langrenn. Han er langrennsentusiast. Magnus er en erfaren Learn2Ski-instruktør.
Magnus bor for tiden i Sogndal og holder kurs i Sogndal.

"Lærte mye på kort tid. Bra oppfølging rundt kurset, rolig og flink instruktør, god beskrivelse av hvilket kurs som passet meg. Veldig fornøyd." Bente, deltager.
"Veldig bra kurs! Godt fornøyd med instruktør Magnus, viste svært gode kunnskaper som han formidlet på en god måte." Heidi, deltager.
"Har mye å jobbe med men har fått det sparket bak for å komme videre." Guro, deltager.
"Veldig bra med små grupper. Da er det ingen som blir "glemt". Trine, deltager.

Placeholder imageMaren E.

Maren er tidliger aktiv langrennsløper. Hun var en svært god skiløper i tidlig alder. Allerede som 14 åring vant hun Hvedlandsrennet, som er Norgesmesterskapet for 14-15 åringene. I voksen alder har hun etablert seg som en ivrig mosjonist, med langrenn og løping som soleklare favorittaktiviteter. Til daglig studerer Maren psykologi på femte året ved Universitetet i Oslo, og gleder seg til å spre skiglede i vinter!

Maren holder langrennskurs i Oslo.

"God informasjon og fantastiske instruktører gjorde en kjempejobb med skigleden og skiferdighetene mine." Annette, deltager.
"Instruktøren var veldig flink på å gi gode og konkrete tilbakemeldinger og arbeidsoppgaver. Opplevde at tilbakemeldingen var rettet mot meg og mitt behov og var ikke for "generell" noe som var bra. Også en veldig trivelig og blid instruktør." Annbjørg, deltager.

Placeholder imageMaren T.

Maren er oppvokst i Røyken og studerer Ingeniør innen for energi og miljø i bygg på høgskolen i Oslo og Akershus. Maren er tidligere aktiv langrennsløper.

Hun er nå en aktiv mosjonist og deltar i en rekke turrenn og langløp.

Maren holder langrennskurs i Oslo og Asker.

 
Placeholder imageNikki

Nikki har gått på ski siden barnsben, men som eliteidrettsutøver ble det håndball i mange år, både i Norge og i utlandet. Som langrennsløper er det turrenn som Holmenkollmarsjen og Vasaloppet som er fokus hvert år. Han har trenerutdanning i flere idretter, har jobbet som mental trener for toppidrettsutøvere og som langrenns instruktør. Med tverrfaglig idrettslig bakgrunn og et brennende engasjement bidrar Nikki i aller høyeste grad til å lære andre teknikk-kodene og bidra til mer skiglede.

I dag jobber Nikki som selvstendig næringsdrivende innen kommunikasjon og som coach/rådgiver.

Nikki holder nybegynner-kurs i Oslo og på Sjusjøen.

Placeholder imagePer Martin

Per Martin har også erfaring som trener, blant annet som skiskyttertrener for Byåsen Skiskytterlag. Per Martin vokste opp som aktiv skiløper på Tynset. Han har konkurrert mest aktivt innenfor skiskyting.

Han har blant annet bronsemedalje i junior-NM, sølvmedalje i hovedlandsrennet, samt at jeg har vunnet flere Norgescuprenn. Som senior har Per Martin flere topp 20 plasseringer i norgescupen.

For tiden er Per Martin engasjert som leder av Studenttinget ved NTNU og han er vant til å formidle budskap og det kommer godt med som Learn2ski-instruktør.
Per Martin holder skikurs i Trondheim.

"Veldig bra og inspirerande kurs." Inga, deltager.
"Instruktøren formidlet kunnskaper på en inspirerende og positiv måte." Ove

Petter på FrognerseterenPetter

Petter er aktiv langrennsløper. Han kommer fra sommerbyen Kragerø og flyttet som 16 åring til Lillehammer og startet på Norges Toppidrettsgymnas (NTG). Etter NTG startet han idrettsstudier ved høyskolen i Lillehammer, og avsluttet i våres en Bachelo-grad i idrett og har nå flyttet til Oslo for å starte å studere fysioterapi ved HIOA.

Petter har mange gode resultater fra skisporet, blant annet en rekke topp 10 plasseringer fra NM og Norgescup. Av trenererfaring har Petter erfaring fra å holde skikurs for bedrift og for barn gjennom klubben sin, Gran IL. Av trener utdanning har han trener 1. kurs i langrenn. Dette er Petter sin første sesong med Learn2Ski.

Petter holder skikurs i Oslo.

"Petter var en riktig diamant!" Erik "Extra plus till Petter!" Zandra, deltager.
"Toppscore" Petter, deltager.

Placeholder imageRagnhild

Ragnhild er tidligere aktiv skiløper, men en rekke toppresultater, blant annet bronse medalje fra Jr-NM, og pallplasseringer i Norgescupen.

De siste årene har Ragnhild hatt hovedfokus på studier og jobb, men har fortsatt veldig stor glede av langrenn.

Av trenererfaring har Ragnhild vært skitrener i Vang Skiløperforening de siste årene, hovedsakelig for 15-16åringer, vært trener på miljøsamlinger i Hedmark Skikrets, vært trener på Hamar sommerskiskole og hjulpet venner og kjente med teknikktips og treningstips.

Ragnhild liker fortsatt å gå skirenn og deltar på turrenn som Vasaloppet, Birken, Marcialonga, maratonløp, med mer. Som person er Ragnhild en positiv og glad jente, med mye energi.

Placeholder imageRannveig

Rannveig er tidligere aktiv langrennsløper fra Voss. Hun har gått 4 år på skilinja ved Voss gymnas, og har blant annet hatt Kristen Skjeldal som trenar. Hun gikk aktivt langrenn til og med siste års junior, sesongen 2007-2008, med beste plassering: 6.plass i Norgescuprenn på Hovden i 2007. No går hun på veterinærhøgskulen i Oslo, og trenar fortsatt aktivt rulleski, springing og sykling.

Rannveig holder skikurs i Oslo.

"Inspirerende og positiv instruktør." Bonsak, deltager.
"En veldig god miks mellom personlig oppfølging og tid til å prøve ut innspillene underveis. Meget trivelig og dyktig instruktør som kom med tydelige beskjeder" Emil, deltager.
"Utrolig bra kurs med en proff instruktør". Mette, deltager.

Placeholder image

René

For hvem:René drev aktiv langrenn opp til seniornivå både krets, norgescup og NM . Har hatt trenergjerning med utøvere fra 10/12 års alderen til og med senior sammenhengde fra 1990, dette på ulike nivå fra lokalt til nasjonale toppløpere mot landslag.
Har trenerutdannelse opp til og med D/lll i Skiforbundet og Olympiatoppens diplomtrenerkurs. I tillegg mellomfag idrett fra tidlig 90 tallet.

Har de siste 10 årene vært både ski og fotballtrener men hoppet av seniorfotballen 3 div. i høst og er nå tilbake til kun langrenn. Kjører trenerkurs for både klubber og krets gjennom forbundet sin stige og sitt faginnhold. Bor på Finnsnes i Troms.

René holder skikursene i Finnsnes og Bardufoss.

"Meget lærerikt kurs.Fikk luket bort unoter etter mange år på ski." Johann

Placeholder imageSimen

Simen har vært aktiv skiskytter i mange år, gikk på Norges Toppidrettsgymnas og satset 1 år på seniornivå sammen med Team Statkraft. Etter at han la opp har han tatt trener 2 og trener 3 kurs i skiskyting. Har vært hovedtrener i Oslo Skiskytterlag i 4 år, med hovedansvar for juniorene.  Simen er fysioterapeuthar nå fått jobb på Østeråsklinikken som treningsinstruktør og gruppetrener i slynge. På kveldene er Simen Learn2Ski-instruktør!

Simen holder skikurs i Oslo.

"Simen er dyktig og positiv. Inspirerende!" Marianne, deltager.
"Veldig bra og inspirerende kurs!" Birgitte, deltager.
"Simen fortjener veldig mye ros. Han var en utrolig god pedagog og trener. Forklarte alt veldig godt og tydelig, én oppgave av gangen. Ga konkrete og gode tilbakemeldinger til alle. " Lene, deltager.
"God som øvingsbilde og gav gode instruksjoner underveis." Brita, deltager.

Placeholder imageSolveig

Solveig var beste norsk utøver på Vasaloppet sist vinter!
Hun går fortsatt aktivt og har satset siden hun begynte på Hovden Skigymnas. Hun satser nå fullt med Team Hovden, ved siden av studier ved NTNU.

Der studerer hun Ingeniør-fornybar Energi. Solveig har Trener III - kurs i langrenn. Solveig er faglig sterk og er en erfaren Learn2Ski-instruktør. I tillegg er hun et vinnende vesen og sprer skiglede. Hun vil være instruktør i Trondheim.

"Flink insturktør! Godt utbytte selv om jeg pga sykdom kun fikk deltatt 2 av 3 kvelder. Vil absolutt anbefale kurset for andre." Marianne, deltager.
"Utrolig flott instrultør som innbød til å tørre og det å ikke ta seg selv høytidelig". Sigrid, deltager. "God til å formidle og motivere." Agnete, deltager. "Jeg er meget godt fornøyd med innhold, gjennomgang, tilbakemelding underveis. Et hakk nærmere det store målet i februar." Monica

Placeholder image

Steffen

Steffen er 27 år og satsende langrennsløper. Født med ski på beina og vokst opp på Roverud (Kongsvinger kommune). Steffen er for tiden bosatt i Oslo hvor han studerer og underviser ved økonomisk institutt (UiO). Turrenn har hovedfokus, men han går også Norges Cup og NM.

Steffen har flere topp 50-plasseringer de siste årene i NM og i Vasaloppet. Steffen trives best med ski på beina og motiveres av å være i skiløypa for å undervise/inspirere andre til å utvikle sine skitekniske ferdigheter.

Steffen holder skikurs i Oslo, Asker og Bærum.

"Veldig bra!" Inge, deltager.
"Strålende fornøyd! Deltagerne på kurset var på veldig forskjellig nivå, var veldig flink til å følge opp hver enkelt." Lars, deltager.
"God evene til å fange alle nivå i gruppen" Andreas, deltager.

Placeholder image

Steinar

Steinar er nok den av Learn2Ski-instruktørene med aller mest erfaring som trener og instruktør. Da han startet som Learn2Ski-instruktør for fire år siden hadde han tidligere vært trener i mange år. Han har vært trener for ski-orienterings-landslaget og trener blant annet for Hilde Gjermundshaug Pedersen. Til daglig er Steinar sjef for Forsvarets institutt ved Norges Idrettshøgskole.

Steinar holder skikurs i Oslo, Nittedal og Romerike.

"Dette fikk jeg utrolig mye ut av! Instruktør Steinar ga god respons tilbake på en rolig, behagelig og forståelig måte. Hele gruppen hadde en hyggelig tone, og jeg så frem til hver onsdag kveld". Ann Kristin, deltager.

"Meget bra kurs. Fortsett på samme måte". Steinar, deltager.

Placeholder image

Thor

Thor er tidligere aktiv langrennsløper ved Norges toppidrettsgymnas i Tromsø. Under sin tid som aktiv langrennsløper og i ettertid har han jobbet som ski-instruktør, arrangert Ungdommens toppidrettsuke 2014 og jobbet som skitrener i Ulfstind IL.

Thor studerer økonomi og ledelse ved høgskolen i sørøst-Norge.

Steinar holder skikurs i Asker.

"Først må jeg bare rose Thor, min PST (personlige ski trener), for strålende humør, god formidlingsevne (åpenbart meget god kunnskap på ski!), innsats og tålmodighet på mandag.» -deltager". deltager.

Placeholder image

Tone

Tone er en erfaren skikurs-instruktør. Hun har ikke selv vært aktiv langrennsløper, men har hatt og har stor glede av å formidle skiteknikk og skiglede.
Tone holder skikurs i Bergen.

"Fantastisk kjekk instruktør. Tålmodig og veldig flink!!" Kristian, deltager.

Placeholder imageTonje

Tonje er tidligere toppidrettsutøver. Hun har gått på Hovden ski gymnas og har en 5 plass i NC som beste resultat fra junior. Hun går nå en del turrenn og ellers andre lokale renn.
Hun vant langløpet Sesilåmi i 2015, har også en 3. plass fra før i dette løpet. Har også en 3 plass fra Hovden tour i 2014.
Jeg er syns trening er generelt gøy, spesielt langrenn.
Jeg er utdannet Bygnings ingeniør og arbeider i Kruse Smith Entreprenør AS avdeling anlegg.

Tonje holder skikurs i Kristiansand.

Placeholder imageTorgeir

Torgeir er utdannet faglærer i kroppsøving fra NIH, med tilleggsutdanning i friluftsliv og pedagogikk.
Han har også utdanning innen "fysisk aktivitet for funksjonshemmede". For tiden jobber han som idrettslærer ved Dønski videregående skole i Bærum.

Torgeir er en svært erfaren Learn2ski-instruktør. Torgeir gikk aktivt langrenn som junior. Han har vært trener i flere år, blant annet i Tynset, Lyn og Koll langrenn i aldersbestemte klasser. Han har vært trener for Impuls-kretslag i Hedmark for junior jenter og gutter. Torgeir er svært glad i allsidig trening og konkurranse, aktiv hele året i multisport, langrenn og sykkel.

Torgeir holder Learn2Ski-kurs på Fossum i Bærum.

"Opplegg og innhold var godt tilrettelagt og riktig for oss.Trygg, entusiastisk og inspirerende." Britt, deltager. "Engasjert, kunnskapsrik og morsom!" Petter, deltager."

Placeholder image

Vidar Georg

Vidar Georg er tidligere landslagsløper i orientering. 3 gull student VM. 3. og 4. indiv i militært VM . Nr 13 i World - Cup.
1 NM natt junior. Mange topp 10 i NM orientering. Har trent Juniorløpere til NM gull indiv og stafett.

Har produsert mesterskapskart i orientering de siste 26 år, deriblant VM og World - Cup. Ble inspirert av Sambygding Harald Grønningen. Skiløper som ungdom. Comeback som turløper i Sesilåmi og Birken. Digger ski skiteknikk og smøring.
Vidar holder skikurs i Kristiansand.

"Veldig kjekt, og flott med så små grupper. Instruktøren hadde tid til hver enkelt og gav tips og råd samtidig som han oppmuntret mye. Kanon!" Jorunn "Veldig nyttig kurs!" Vidar. "Supert med så små grupper." Elin, deltager.

Våre Kidsa-instruktør

Her er en presentasjon av instruktørene på barne- og ungdomskursene

Placeholder imageMagnus

Magnus har gått mye på ski hele livet og har vært aktiv i Rustad ILs skigruppe i flere år. De siste årene har jeg vært på satsningslaget i klubben og har gått flere Norgescuprenn. Han har en rekke gode resultater, blant annet har han gått sprintfinaler i Norgescup. Han har nylig lagt skisatsingen på hylla, men er aktiv instruktør.

Magnus holder Kidsa-kursene i Learn2Ski i Oslo.